ПП”Възраждане” вдигат Варна на бунт срещу Ердоган

March 25th, 2018 | by gino
ПП”Възраждане” вдигат Варна на бунт срещу Ердоган
горещи теми
0
Протест ще се проведе в деня, в който Варна очаква да посрещне турския президент Реджеп Ердоган. Демонстрацията на 26 март е организирана от движение „Възраждане”, посочи неговият лидер Костадин Костадинов, който допусна, че има вероятност действията им да бъдат блокирани.
Ердоган не е желан у нас и няма място на територията на България, още по-малко на 26 март, когато страната ни чества Деня на Тракия, коментира Костадинов пред варненски сайтове. Той е категоричен, че от движението ще премахнат турските знамена, ако такива бъдат поставени в града заради посещението.„Ако посрещнем Ердоган като рая с баклава на летището, както вероятно ще направи валията Бойко Борисов, значи сме изгубили всяко национално достойнство“, изрази позиция Костадинов. Той добави, че в Деня на Тракия 26 март е редно Ердоган да се попита къде са обезщетенията на изгонените от Тракия българи и техните наследници.
Ние от varnahot.com ще следим утрешните събития във Варна и ще ви информираме за всичко, което се случва в Морската столица.
frognews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook