Прожекторите били включени?!? Та кога ще осветите проектът ‘Интегриран градски транспорт – Варна”?

April 19th, 2018 | by gino
Прожекторите били включени?!? Та кога ще осветите проектът ‘Интегриран градски транспорт – Варна”?
градска инфраструктура
0

“Прожекторите са включени, г-н президент”, заяви Цветанов в отговор на държавния глава заради речта му в УНСС. Преди Цветанов и самият премиер Борисов нареди на всички кметове на ГЕРБ и Областни управители да осветлят всички големи проекти,да осветлят финансирането и процесите на взимане на решения. Напомняме на нашите читатели, че внезапната готовност за осветляване на дейностите на управляващите от ГЕРБ не е плод на техен проблясък на съвест, а е в резултат на изказването от преди 3 дни на президентът Радев в лекция в УНСС, където той заяви: “Крайно време е да включим прожекторите, да осветлимпроцесите в България, да има прозрачност на собственост, на управленски решения!” 

Тъй като апелът за осветяване на всички големи проекти е лично на премиера Борисов и на Цветан Цветанов, то най-нормалното нещо е кмета на Варна да изпълни партийната заръка и да включи прожекторите и във Варна!

Щом прожекторите са включени, то г-н Портних, кога да очакваме да осветите проектът “Интегриран градски транспорт-Варна”?

Та, спазвайки заръката на ГЕРБ, ние очакваме в близките дни Иван Порних да ни осветли нас и всички варненци за какво точно той изплати над 115 милиона по програмата “Интегриран градски транспорт Варна”? Очакваме от нашия кмет да ни осветли и къде се намират разплатените от него умни светофари, работеща автоматизирана билетна система, бързия автобусен коридор и онлайн системата, които са части от проекта. Очакваме също така и осветляване по въпроса колко милиона от проекта не са признати от Европа и остават за сметка на Община Варна.

Съответно ще очакваме и информация на г-н Портних кои са конкретните виновници за колосалните финансови щети за Община Варна и какви мерки са предприети срещу тях?

Уважаеми г-н Портних, включете прожекторите и осветете проекта “Интегриран градски транспорт-Варна”!

1437244778_PORTNIH BORISOV

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook