Протест срещу презастрояването на квартал Кайсиева градина

November 20th, 2019 | by gino
Протест срещу презастрояването на квартал Кайсиева градина
протести
0

В социалните мрежи се организирани протест срещу презастрояването на квартал Кайсиева градина. Публикуваме призива на организаторите без никаква редакция:

Уважаеми съграждани и съкварталци, всеки ден ставаме свидетели как зелените площи в нашия квартал постоянно намаляват. Непрекъснато се изсичат дървета в района, за да се строят нови сгради и паркинги, вместо паркове и детски площадки.
За да процъфтява един квартал не е нужно презастрояване, а споделено пространство, в което повече хора да прекарват време със семействата, децата си и общуват помежду си.

Не допускайте да ви отнемат изконното човешко право, правото на свободен избор. Изборът да живеете в спокоен квартал с паркове и площадки, където играят децата ви!

Каним всички живущи в квартала, всички общественици, сдружения, партии, инициативни комитети, да се включат в протеста на 21.11.2019г.

Всеки, който се чувства съпричастен е добре дошъл да изрази своето мнение и позиция относно застрояването в квартала.
Бъдете част от хората, които доказват с дела, че искат по-добро място за живеене за семействата и децата си и отстояват правото си на свободен избор!
Помнете, че само когато сме заедно и обединени, можем да постигнем повече.

Очакваме ви!

21.11.2019 година- четвъртък, 18:00ч., под магазин СБА

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook