Пълен хаос цари при ремонтирането на Аспарухов мост! Кой ще отговаря за гаврата над варненци? Кой?

April 18th, 2016 | by gino
Пълен хаос цари при ремонтирането на Аспарухов мост! Кой ще отговаря за гаврата над варненци? Кой?
градска инфраструктура
0

След многократни обещания, десетки публикации, дългоггодишни проектирания, подготовки и три години увъртания дългоочаквания ремонт на Аспарухов мост най-сетне е факт! Това е добрата новина! Веднага повечето варненски медии започнаха публикации как ремонта ще затрудни движението и как не трябва сега да се прави. Ние от varnahot.com като най-яростни поддръжници на ремонта на Аспарухов мост взехме решение да не влизаме в общия тон и да започваме с критиките още в началото на ремонта. Наивно бяхме решили, че след като този ремонт се подготвя от три години, то Община Варна се е погрижила за цялостната организация на всичко и ще направи така, че варненци да бъдат възможно за най-малко време затруднени от ремонта.

ДА ама НЕ! Днешния ден бе истински кошмар за живущите в кв.Аспарухово, Галата и всички пътуващи от и за Бургас. Кое обаче е истинският проблем? Проблем, който другите уж “професионални” медии не видяха? Всички се възмущаваха, че заради ремонта движението е силно затруднено, но някой направи ли си труда да види в какво точно се състояха ремонтните дейности днес? На затворения за ремонт участък имаше цифром и словом само 4 ( четирима ) работника!!! От тях единия наистина къртеше настилката с машина, а останалите усилено спрягаха глагола МОТАМ СЕ! Това е! Никаква друга дейност!

18(1)_524x933

Кой е отговорен за извършване на ремонтните дейности на Аспарухов мост? Нима това е оптималното темпо на работа за максимално кратко време да се ремонтира мостът? Силно се съмняваме в това! С този темпна работа Аспарухов мост ще е готов за Коледа, евентуално…Защо варненци са подложени на тази гавра? Кой ще отговаря за пълния хаос и липса на организация? Защо изобщо се спира движението след като вече трети ден не се работи интензивно? Пари има, фирми с работници и техника също има! Кое пречи тогава нещата да се случват? Кое или кой? За пореден път ставаме свидетели на пълното безхаберие на кмет и община към несгодите на варненци. Днес на мястото на ремонта трябваше да бъде кметът и лично да изюрка да бачкат съответните фирми. Ако не могат – да ги сменя. С какви по-важни дела се е занимавал кмета Портних днес, че не сметна за необходимо лично да следи как върви ремонта?

Г-н Портних, ние от varnahot.com Ви съветваме съвсем безплатно утре сутринта да отидете на Аспарухов мост и да мотивирате фирмите да работят с пълни сили, а не да имитират дейност! Надяваме се, че това поне можете да направите!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook