Пълна неадекватност: МВР си държи на версията за спор за паркомясто при стрелбата в Слънчев бряг

June 12th, 2016 | by gino
Пълна неадекватност: МВР си държи на версията за спор за паркомясто при стрелбата в Слънчев бряг
горещи теми
0

МВР си държи на версията за спор за паркомясто при стрелбата в Слънчев бряг. От минисерството потвърдиха, че това е и си остава основната версия, по която се работи. Това сочат данните от продължаващото разследване, разпитите на свидетелите и данните от полицейските източници в престъпния свят. Това се разбра от думите на зам.-министъра на вътрешните работи Цвятко Георгиев пред Би Ти Ви.

Няма данни за спор за наркомясто, няма данни, че е търсена такса спокойствие, заяви той и уточни, че общественото недоверие към това обяснение е свързано с факта, че нормални хора не биха реагирали така в спор за паркомясто. Конфликтът е започнал със спор, размяна на шамари, по-късно среща в ресторанта с търсене на сметка, отново размяна на удари и е прераснал в стрелба, поясни министърът и отрече голяма част от публикациите за брадви и мачете. Открити са два пистолета, един от които е незаконен, и трето газово оръжие.

Според МВР Бургас е добро място за живеене и е нормално там да се развият някакви икономически интереси, но е пресилено да бъде наричан мутренски град или да се говори за организирана престъпност!?! За пореден път на цялата държава става ясна пълната неадекватност на висшето ръководство на МВР. Упоритото продължаване на да държи на смехотворната верия за спор за парко място щеше да бъде смешно, ако не бе толко тъжно.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook