Реформираното правосъдие: След пускане под гаранция е изчезнал шведът, ритнал камериерката в главата

July 21st, 2017 | by gino
Реформираното правосъдие: След пускане под гаранция е изчезнал шведът, ритнал камериерката в главата
горещи теми
0

Шведският турист Ралф Сундберг, който изрита камериерка в хотел в Слънчев бряг, е в неизвестност! Окръжният съд в Бургас определи мярка за неотклонение “Домашен арест” спрямо Сундберг, с което отмени определената от съда в Несебър мярка “Задържане под стража”. Припомняме, на 3 юни туристът изрита в главата камериерка в хотел в курорта Слънчев бряг. Деянието на Сундберг бързо придоби общественост от видеоматериал, разпространил се в социалните мрежи. С решението си Окръжният съд в Бургас увери, че няма възможност туристът да се укрие, тъй като полицията следи местопоположението му. По време на делото защитникът на туриста беше представил на съда и договор за наем.

Миналата година турски гражданин убил на пътя двама души също само срещу представен договор за наем се измъкна от българското правосъдие! Оказва се, че нашите органи дори не проверяват дали един договор е истински. Изобщо цари пълно безхаберие и съдът вместо да гарантира правораздаване само срещу голи думи пуска престъпници на свобода.

Ние питаме министър Цачева това ли и е реформираната съдебна система?

Колко още престъпници трябва да се измъкнат само срещу набързо написан договор за наем, че съдът най-сетне да вдене, че не трябва да ги пуска?

Ще има ли най-после наказани съдии, които безхаберно са неглижирали задълженията си?

КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ШВЕД? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook