Сайтът ПИК си измисли преврат организиран от “Да България” и Десислава Иванчева

September 11th, 2019 | by gino
Сайтът ПИК си измисли преврат организиран от “Да България” и Десислава Иванчева
горещи теми
0

Не знаем дали битката за нов главен прокурор ще бъде кална, но калните номера в наближаващите местни избори вече минаха всякакви граници. Проправителственият сайт ПИК даде началото на калните номера с публикуването на порнографски снимки на едно момиче в опит да очерни един от кандидатите за кмет на София. Фалшивите новини и снимки са обичайна практика на този жълт сайт, но с последните си изяви медията на Недялко мина всякакви граници.

Ние от varnahot.com най-наивно си мислихме, че това вече е дъното на журналистиката, то жестоко сме се лъгали. В момента ПИК разиграват един изключително плосък фарс, в който “разкриват”, че десните от “Да България” и Десислава Иванчева организират преврат срещу държавата!?! За целта прилагат статия с много фейсбук чатове. Главен герой в този цирк е враг номер едно на държавата – Десислава Иванчева. ПИК твърди, че чатовете са нейни, но ясно се вижда, че профилът е фалшив и е създаден на 7 септември – преди 3 дни. Google пази историята и показва, че идиотите от ПИК са толкова тъпи, че един чат не могат да фалшифицират като хората.

Случаят е уникален, защото медия се опитва да дестабилизира страната с новина за измислен държавен преврат! Дали спецпрокуратурата и Гешев ще разследват ПИК? А дано, ама ….

varnahot.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook