Скромен, по-скромен, най-скромен, че чак Борисов: “По-подготвен от мен и от ГЕРБ да управлява няма”

December 17th, 2016 | by gino
Скромен, по-скромен, най-скромен, че чак Борисов: “По-подготвен от мен и от ГЕРБ да управлява няма”
ваши репортажи
0

„По-подготвен от мен и от ГЕРБ да управлява няма. Направих си извод за себе си, няма кой да оспори направеното от нас. Хората обаче много бързо свикнаха с него, защото то действително трябва да бъде направено от държавата, само че забравиха, че и другите е трябвало да го правят, но не го правеха.”

Това заяви пред “Дарик” премиерът в оставка Бойко Борисов, като добави, че моралът и дадената дума са по-важни от властта.

„Ние ще стоим на поста си, ще чакаме, ако станем нужни на народа и ни изберат отново, със самочувствие и увереност ще довършим доброто, което никой не ни отрича, че сме направили“, посочи той.

Борисов също така коментира, че в България няма истинска политическа класа, ако имаше, тя нямаше да му иска оставката.

„Ако имаше политическа класа, ако имаше отговорни политици, всички щяха да кажат това правителство да остане, опозицията имам предвид. Това го направи ДПС – правителството да остане още 20 дни, по-нормално, логично и разбираемо няма.“

Лидерът на ГЕРБ заяви, че се моли единствено за мир, защото “той е огромният дефицит в света. Всеки ден умират стотици хора по света, само Втората световна война може би е била по-тежка”.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook