След превозвачите и автоинструкторите заплашват с протест. Ще клекне ли и на тях Борисов?

January 14th, 2020 | by gino
След превозвачите и автоинструкторите заплашват с протест. Ще клекне ли и на тях Борисов?
протести
0

Автоинструкторите от цялата страна готвят протест днес от 13 ч. на пл. “Княз Александър Батенберг” в София! Протестът е с  искане за “незабавна” отмяна на заповед на образователния министър Красимир Вълчев от 15 ноември 2019 г., която предвижда увеличаване броя на часовете по кормуване.

Целта на автоинструктурите е среща с премиера Бориосв и отмяна или отлагане на новите промени. Подобно на превозвачите и автоинструктурите заплашват с протести в момент на големи проблеми за Борисов. С годините всички разбраха, че премиера най-много се плаши от протести и ги тушира или с отпускането на пари или с клякане пред условията на протестиращите. Без да сме пророци от сега можем да кажем как ще се развият нещата.

Протест днес ще има, след това ще се организира среща на Борисов с протестиращите и съответния министър и в резултат заповедта на министъра ще бъде или отменена или отложена. За пореден път Борисов ще вземе глътка въздух и ще тушира нещата.

Проблемите в страната обаче са много и постоянно се задълбочават, заради липсата на реформи. Протестите пред Министерски съвет ще зачестяват, а единственото, което Борисов ще прави е да раздава пари и да отлага реформите в опит да завърши поне третия си мандат като премиер.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook