СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО ВЗЕ В ЖЕРТВА ЕДНА ОТ МЕТАЛНИТЕ ПЛОЧИ НА СЕВАСТОПОЛ!

March 7th, 2018 | by vencio1980
СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО ВЗЕ В ЖЕРТВА ЕДНА ОТ МЕТАЛНИТЕ ПЛОЧИ НА СЕВАСТОПОЛ!
градска инфраструктура
0

Пространството между градинката на спирка „Севастопол“ и хотел „Черно море“ във Варна е може би най-популярното място  в морския град. То може да се определи като сърцето на пешеходната зона и най-култовото място на Варна.

Преди две години, след ремонта на централната градска част, именно там бяха поставени метални табели на редица европейски и световни столици. Металните плакети бяха закрепени здраво за гранитните плочи и бързо се превърнаха в една от атракциите на Варна.

С изненада установихме,че след разтопяването на снега , една от столиците е паднала жертва. Причина за това е некадърното почистване,което е довело до изкъртването на тежката метална плоча. Липсващата столица е тази на Фиджи-Сува. Още по-неприятното, е че металният елемент беше захвърлен на 30-на метра от мястото си , без това да прави впечатление на някой.

п1

 

п2

Силно се надяваме, че администрацията на Община Варна ще обърне сериозно внимание на този естетически проблем. Още повече, че почистването на Варна ни струва ежегодно около 25 млн.лева. Какво получаваме за това……се вижда най-добре от снимките.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook