София: Жандармерия, бронирани машини и КПП-та – военен преврат? Не, властта си избира главен прокурор

October 24th, 2019 | by gino
София: Жандармерия, бронирани машини и КПП-та – военен преврат? Не, властта си избира главен прокурор
протести
0

Многобройна жандармерия, бронирани машини, КПП-та и отцепени цели улици е положението днес в столицата. Не, няма военен преврат – властта си избира Главен прокурор! Полицията и жандармерията са завардили всички подстъпи към сградата на ВСС. Хиляди притестиращи срещу избора на Гешев за Главен прокурор са изтласкани далеч от сградата и в момента те са блокирали движението на Орлов мост!

В същото време защитници на Гешев са пускани без никакъв проблем от полицията и са преброявани под строй лично от главна редакторка на ПИК Звездомира Мастагаркова. За подкрепящите Гешев има дори отделено специално място точно пред сградата на ВСС въпреки, че те са не повече от 200 души.

Това поведение на службите ясно показва, че властта с всички възможни средства иска да наложи своя кандидат за Главен прокурор въпреки масовите прояви на недоволство и нестихващите протести.

Преди месец Борисов бе казал пред медиите, че няма да позволи да си отидат като маскари. Да, те все още не са си отишли, но виж маскари вече са станали!

IMG_20191024_090318-678x381

varnahot.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook