Спирането на БНP било саботаж срещу Борисов? Пита се КОЙ управлява държавата тогава?

September 17th, 2019 | by gino
Спирането на БНP било саботаж срещу Борисов? Пита се КОЙ управлява държавата тогава?
горещи теми
0

Нападението е най-добрата защита! Като всяка добра стратегия обаче дори и тази спира да работи когато се прилага прекалено често и при всеки случай. Премиерът Борисов в опит да оправдае безпрецедентната цензура в БНР се опита за пореден път да се изкара жертва! Преди години това му се получаваше, но номера се изтърка и продължаването му носи само негативи.

Вчера Борисов съзря в спирането на националното радио  …. саботаж срещу него и правителството!?! Естествено наведените медии охотно дадоха ефир на абсурдната теория и не посмяха да попитат премиера КОЙ прави саботажи срещу него? Дежурните виновници от много години си ги знаем – комунистите или Кремъл. Трезвомислещите хора много добре разбират, че нито Кремъл нито комунистите могат да организират това. Комунистите дори и да искат да саботират Борисов няма как да го направят. Те нямат никакво касателство с БНР нито с избора на ръководството му. Те повече от десетилетие не са помирисвали властта, а Борисов държи контрола над СЕМ, парламент, комисии, а от там и на избора на ръководствата на БНТ и БНР. Наивно е да се мисли, че и Кремъл ще се занимава с българското радио. Едва ли има човек, който да вярва, че ще има държавен служител, който ще има смелостта да спре националното радио на своя глава без нареждане “от горе”. А КОЙ разпорежда в държавата всички знаем.

Ако сме толкова наивни да повярваме, че спирането на радиото е саботаж срещу правителството, то в задачата се пита КОЙ тогава управлява? 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook