Стабилната държава на ГЕРБ: Бягащи от затвора рецидивисти са преследвани от …… чистачката

April 4th, 2018 | by gino
Стабилната държава на ГЕРБ: Бягащи от затвора рецидивисти са преследвани от ……  чистачката
горещи теми
0

Въоръжени рацидивисти бягат от затвора, но всичко е точно! В “стаЛбилната” * България това е било нормално според всички управляващи!

Защо според управляващите всичко е точно с избягалите затворници? Защото според Данаил Кирилов (депутат от ГЕРБ) било нормално. И граф Монте Кристо бил бягал от затвора. Е той графа е литературен герой, но откъде да знае Кирилов. Според министър Цачева пък било нормално защото всичко станало много бързо. Според шефа на МВР от година били знаели за бягството и започнали да се подготвят, но както казала Цачева то станало много бързо. Все пак колко може да се подготвиш само за година?

Къде всъщност е проблема? Чистачката видиш ли не знаела нищо за бягството, нямала една година да се подготви за ситуацията и дори не била чела романа на Дюма?!? Затова и взела че подгонила горките затворници с парцала!

Последствията: Прогнозата на varnahot.com за последствията от случая са, че Борисов отново ще се сниши. Цачева ще уволни няколко нисши служители в системата и следващия скандал ще потуши всичко. Така както от ГЕРБ се надяват да стане със скандалите с падналата ограда, скандалната сделка с ЧЕЗ и проблема с липсата на контрол на летищата.

Ако това е стабилната държава на ГЕРБ, то цялото правителство начело с премиера трябва да си ходят! Незабавно!

 

*стаЛбилна – дума от речника на Цветан Цветанов

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook