Сценарият “Добрия Борисов и лошите” този път не мина! Не тераси, а глави трябва да се чупят!

April 14th, 2019 | by gino
Сценарият “Добрия Борисов и лошите” този път не мина! Не тераси, а глави трябва да се чупят!
горещи теми
0

“Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира Апартаментгейт пред партийния си актив днес. Думите на Борисов показват огромното му желание “проблема” с апартаментите да бъде приключен в най-кратко време. Думите му обаче показват и друго – Борисов не разбира ЗАЩО това е проблем и КОЙ всъщност е отговорен за него. За лидера на ГЕРБ отговорни за скандала са не злоупотребилите с апартаментите, а лошите БСП и президента!?!

Тези думи показват фундаменталното неразбиране на Борисов какво е морал и отговорност. На Борисов изобщо не му минава през ума, че неговите партийни другари, които са се облагодетелствали покрай властта са постъпили неморално. Проблемът според Премиера е това, че е станал скандал и за това естествено все някой друг му е виновен.

Досега всеки избухнал скандал в ГЕРБ бе потушават със сценария за добрия Борисов и лошите около него. Номерът минаваше без проблем цели 10 години, но този път няма да мине. Възмущението на масовия българин, който цял живот изплаща скромното си жилище, не може да бъде лесно потушено. Когато цял живот се лишаваш, трудно може да приемеш, че депутатите живеят в лукс без пари!

Уж емоционалните изблици на Борисов за чупене на тераси не предизвикват одобрение, а напротив – възмущение. За хората не тераси, а глави трябва да се чупят. Ако Борисов не го разбере това, то това ще бъде краят на ГЕРБ!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook