Събития: Изложението “За туризма от А до Я” събира туристическия бизнес в Слънчев бряг в края на април

February 25th, 2018 | by gino
Събития: Изложението “За туризма от А до Я” събира туристическия бизнес в Слънчев бряг в края на април
горещи теми
0
Тазгодишното изложение-договаряне „За ТУРИЗМА от А до Я“ ще се проведе с изключителната подкрепа на Община Созопол и кмета на града, г-н Панайот Рейзи. Традиционната проява и тази година ще бъде в помощ и подкрепа на туристическия бранш от Бургас и съседните курорти, а в перспектива за цялото Черноморие, страната и другите балкански държави. Изложението – договаряне „За туризма от А до Я“ – Слънчев бряг и Созопол ПРОЛЕТ/2018 е Бизнес ту Бизнес и ще съдейства на представителите от туристическия бранш, туристически агенции, хотелиери, ресторантьори и собственици на развлекателни заведения максимално динамично и ползотворно да осигурят и предлагат в своите обекти най-новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за тяхното функциониране и развитие за предстоящия сезон. Всичко това е гаранция за делови успех на участниците в проявата, качество на установените бизнес контакти с точни партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.
17798896_625878037601906_5238611682777538372_n
Изложението ще бъде подкрепено и от Варненската туристическа камара. Редица големи фирми вече са традиционно участници. Една от тях е МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД. Тази година веригата е подготвила грандиозно представяне.
Щанд на изложението ще има и Обявеният за № 1 за лятна атракция в кампанията „Чудесата на България“- Замъкът „Влюбен във вятъра” ще вземе участие в изложение „За Туризма от А до Я”- 2018г. „Влюбен във вятъра” е включен в две от категориите на престижната световна класация „Най-добри Световни дестинации” World Best Destinations и е в топ 3 на Европа за най-добри замъци.
28061314_759716417551400_779406482068471598_o
За поредна година Изложението – Договаряне “За туризма от А до Я” 2018г. се организира с изключителната подкрепа на Съюза на собствениците – Слънчев бряг. СНЦ „Съюз на собствениците” – Слънчев бряг е най – голямата представителна браншова организация в туристическия сектор на територията на Южното Българско Черноморие. Учредена през 1998г., днес тя включва в състава си над 100 фирми – членове, собственици на хотели, хотелски комплекси, ресторанти и атракциони, работещи в сферата на туризма и туристическите услуги на територията на най – големия курортен комплекс у нас – Слънчев бряг. Организацията обенидинява като асоциирани членове и фирми, развиващи дейност в областта на транспорта и комуникациите, туроператорство и турагентство, застрахователна и контролна дейност, търговия със стоки и услуги, обслужващи туризма, както и дружеството на художниците в Слънчев бряг. И тази година Изложение – договаряне “За Туризма от А до Я” 2018г. ще се проведе с любезното домакинство на хотел “КОТВА” – заемащ прекрасната локация между Несебър и Слънчев бряг. И под личния патронаж на господин ВЕНЕЛИН ТАШЕВ- лидер в туристическия бранш на световно ниво.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook