Нов протест във Варна “НИЕ ПАК СМЕ ТУК”! Сградата на Община Варна, сряда, 18.00ч. за нова грамада!

December 11th, 2017 | by gino
Нов протест във Варна “НИЕ ПАК СМЕ ТУК”! Сградата на Община Варна, сряда, 18.00ч. за нова грамада!
градска инфраструктура
0

Нов протест се организира в социалните мрежи срещу безобразията, непрозрачността и наглостта на поредния самозабравил се кмет и местна власт! В сряда на 13 декември от 18 часа пред сградата на Община Варна ще се проведе протест под надслов “Ние пак сме тук”за издигането на една нова грамада, която да напомня на кмет и местна власт къде се намират. Ние от varnahot.com напълно заставаме зад исканията на протестиращите и публикуваме техния призив публикуван в социалните мрежи.

“През 2012 г. всички ние осуетихме плановете им да застроят изцяло Морската градина на Варна. През 2013 г. заедно изгонихме един самозабравил се кмет. Явно управниците на Варна са забравили това и са тръгнали да я карат съвсем през просото. Трябва отново да им покажем, че ние сме тук и ги наблюдаваме заради:

– Запазване на автентичността на ФК и останалите знакови сгради, паметници на културата, паркове, градинки и обществени пространства на Варна.

– Продължаващото унищожаване на зелената система на Варна (неглижирането на Приморски парк, масовата сеч на дървета по варненските улици, застрояването на кварталните паркове).

– Унизителното отношение към варненските граждани (отнетото им право да се изказват преди сесии на ОбС, формалните обществени обсъждания).

– Безразборното теглене на заеми за предварително провалени проекти (Интегриран градски транспорт, Пешеходната зона, булевард Левски).”

Повече за събитието можете да научите ТУК!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook