Тази вечер Аспарухово излиза на протест за спешен ремонт на Аспарухов мост

September 11th, 2020 | by gino
Тази вечер Аспарухово излиза на протест за спешен ремонт на Аспарухов мост
градска инфраструктура
0

Тази вечер от 18 и 30 ч Аспарухово излиза на протест за спешен ремонт на Аспарухов мост. За да не изпадате в необоснован гняв, ви уведомяваме, че МОСТА НЯМА ДА СЕ БЛОКИРА!

Аспарухово излиза на протест!
На аспаруховци търпението им се изчерпа и е напълно логично да се стигне до протести.
Пет години, символа на град Варна, чака своя ремонт, който се протака във времето и замазване на очите с частични такива!
Два пъти годишно за по два три месеца хората от тази страна на моста висят в задръстване. Хората пътуващи от останалата част на града също! Гости на града също!
Между временно построихме градска магистрала за 140 милиона лева, изграждате рибарско пристанище за 13 милиона, удълбочаване на езерото за 350 милиона и НЯМА 20/30 милиона за цялостен ремонт на единствената пътна връзка с южната част на града, която е част от от магистрала Черно море и Европейски път E87.
На фона на всички мащабни проекти, средствата които СТЕ длъжни да отпуснете са джобните ви пари и е меко казано безотговорно и нахално, да ни поставяте в ситуация. която във всеки един момент може да се превърне в огромна трагедия!
Не, ние не сме експерти, но виждаме как хвърчат шини от фугите, как кръпките които периодично правите след два месеца са още по-големи ями.
Виждате ли асфалта на същинският мост дами и господа управляващи? Положен е преди 20 – сет години. Как ли е издържал до сега?! Защото този който вие полагате се изпарява точно след две.
Не се чудете, че хората протестират… Дадохте им достатъчно поводи за това.
А моста – ТОЙ Е ПРИОРИТЕТ!
119092355_2934111583357217_3518655916539936259_o

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook