Тежко поражение за Меркел на местните избори! Антибежанската партия “Алтернатива за Германия” увеличава влиянието си!

March 14th, 2016 | by gino
Тежко поражение за Меркел на местните избори! Антибежанската партия “Алтернатива за Германия” увеличава влиянието си!
горещи теми
0

Неадекватната политика на Меркел относно напливът на бежанците, прикриването на техните изнасилвания, грабежи и беззакония и липсата на каквито и да е мерки за самозащита и адекватност доведоха до появата на ксенофобската партия “Алтернатива за Германия”. Доскоро безупречно чистите, спокойни и сигурни немски градове бяха заляти от стотици хиляди млади здрави и прави мъже със средновековни навици за ред, законност и хигиена. Те трудно биха минали за бежанци, но за всеобщо недоумение Меркел не взе никакви мерки за ограничаване на тяхната инвазия. Германците станаха затворници в собствената си държава. Вместо бежанците да бъдат накарани да спазват реда и закона, то се получи обратното – германците не смеят да излезят вече по улиците спокойно. Тази драстична промяна в живота на обикновения работещ германец няма как да не се отрази негативно на мнението му за управлението на Меркел. Доколко ножът е опрял до кокала си пролича на предстоящите избори.

Изборите в три германски провинции, които се възприемаха като първи тест за отношението на германците към политиката на канцлера Ангела Меркел за либерална имиграционна политика, завършиха с тежко поражение за нейната партия. В две от провинциите консервативният Християн-демократически съюз (CDU) бе победен, а в трета запази преднината си, но втората сила стана ксенофобската и антиевропейска “Алтернатива за Германия” (AfD). Поражението в Баден-Вюртенберг и Райнланд-Пфалц е най-лошият сценарий за Меркел. За пръв път AfD става втората по големина сила в провинциални избори. Партията ще бъде представена и в трите провинциални парламента, за които се гласува в неделя.

22883620_original-700x420

Ако Европа иска да оцелее то незабавно трябва да се промени политиката за безконтролно приемане на бежанци. Или Меркел ще трябва да втвърди своята позиция или неадекватността и ще доведе на власт крайнодесни и ксенофобски партии, които ще наложат “крайни” рестриктивни  мерки и може да запалят Европа. Във всички случай това поведение на наивност и криворазбрана толерантност трябва да бъде прекратено незабавно! Оцеляването на християнска и цивилизована Европа е заплашено и затварянето на очите за тази опасност ще доведе до унищожението ни.
bejanec_thumb-large

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook