Терористична атака в Лондон: Полицията застреля по “безпрецедентен”начин трима ислямски терористи (ВИДЕО)

June 4th, 2017 | by gino
Терористична атака в Лондон: Полицията застреля по “безпрецедентен”начин трима ислямски терористи  (ВИДЕО)
горещи теми
0

Нова терористична атака в Лондон! Бъл микробус влетя с висока скорост върху пешеходците на Лондонския мост. Трима нападатели излезли от него и с викове “Аллах е велик” нападнаха с ножове минувачите в района.

Спецполицаи, отговарящи на безопасността в района на Лондонския мост, застреляха по на- “безпрецедентен” начин трите нападатели, защото те са носели имитации на самоубийствен пояс. Най-старшият британски офицер за борба с тероризма, помощник-комисарят Марк Роули, каза, че осем полицаи са стреляли по 50 изстрела срещу трима нападатели, за да се уверят, че са неутрализирани. Самоубийствените колани бяха по-късно обявени за фалшиви, което предполагаше, че нападателите умишлено са използвали коланите, за да гарантират, че ще бъдат убити. Роули каза, че не е “изненадан” от отговора.
Седем души загинаха и 48 бяха ранени, след днешната атака.
Една от жертвите беше от Канада, според изявление на премиера на страната Джъстин Трудо.
Британският премиер Тереза ​​Май заяви, че в Обединеното кралство е имало “твърде много толерантност” на ислямисткия екстремизъм. Говорейки на “Даунинг стрийт” пет дни преди общите избори в Обединеното кралство, може да определи последната атака като “брутална” и каза, че екстремизмът трябва да бъде победен. “Ние не можем и не трябва да се преструваме, че нещата могат да продължат както са”, каза тя. “Достатъчно е достатъчно.”

ВИДЕО ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook