Борисов се оправда този път с градските ремонти за поредното отлагане на ремонта на Аспарухов мост

August 10th, 2018 | by gino
Борисов се оправда този път с градските ремонти за поредното отлагане на ремонта на Аспарухов мост
градска инфраструктура
0

Едва ли има изненадани вече, че ремонт на Аспарухов мост няма да има и тази година. Прословутия исторически ремонт се точи вече близо 5 години! За започването му кмета на Варна даваше над 30 пъти конкретни дати,като естествено нито един път обещаното не бе спазено. Темата за ремонта на моста беше водеща при избори, когато Портних и Борисов с охота обещаваха десетки милиони осигурени от контраандата, бюджета, европрограми и откъде ли не… Портних пускаше красиви картинки как ще изглежда ремонтирания мост и събираше хиляди “Браво, кмете”. Когато стана въпрос за срокове изведнъж “адреса бил сгрешен”. Кметът не бил отговорен за ремонта. С годините ремонта се отлагаше заради сезона?!?, времето, финсирането и какво ли още не. Така за 5 години се ремонтира само мостчето над ЖП линиите и ул.Девня. Самият Аспарухов мост така и не бе пипнат.

“Ремонтът на Аспаруховия мост във Варна ще бъде отложен заради работата по многото други обекти в града.” Това заяви днес премиера Борисов и продължи: Голяма част от моста вече е ремонтирана. ….. Ние щяхме сега да го асфалтираме. Не им дадох, защото “Васил Левски” е целия разкопан”.

Ние от varnahot.com сериозно сме загрижени за психическото състояние на премиера! На път за квартал Аспарухово Борисов би трябвало да е видял, че Аспарухов мост ИЗОБЩО не е ремонтиран. Къде той видя голямата му ремонтирана част??? Изобщо живее ли в реалния свят Бойко Борисов?

Оказва се, че ремонта на бул. “Левски” е универсалното извинение за всички провали в Морската столица. Преди седмица кмета Портних заяви, че заради ремонта на булеварда не работела …….. автоматизираната билетна система!?! Сега премиера се оправда с ремонта на булеварда за отлагането на ремонта на Аспарухов мост. Няма да се учудим ако утре ни заявят, че и АМ “Хемус” не се строи поради същата причина?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook