Той е футболист! Той е художник! Той е тенисист! Той е каратист! Той е пожарникар! Не, той е Бойко Борисов!

April 2nd, 2017 | by gino
Той е футболист! Той е художник! Той е тенисист! Той е каратист! Той е пожарникар! Не, той е Бойко Борисов!
горещи теми
0

Преди дни за четвърти пореден път бившият, настоящ и бъдещ министър-председател на България Бойко Борисов спечели парламентарни избори. Преди милейдитата на българската журналистика да се впуснат в хвалби, очерци, възнесения и поредното фелацио с перо, ние от Фрогнюз решихме да изброим всички достойнства на „непотопимия“ Бойко Методиев Борисов, както го нарекоха руските медии, за да ги изпреварим.

Защото дори и най-паметливите фенове на Борисов не биха могли да обхванат цялостната палитра от способности и таланти на премиера.

Премиер – Нека започнем с най-очевидното. Борисов е бил вече два пъти премиер на България, а смело се е запътил и към трети мандат. Няма политик в новата българска история, който да е постигнал подобен успех. Дори Тодор Живков е бил министър-председател едва два пъти – от 1962 г. до 1966 г. и 1966 г. до 1971 г., след което става председател на Държавния съвет. Според мнозина Борисов е избрал да подаде безсмислена оставка след президентския вот през ноември, за да успее да надмине доайена си.

Кмет – Макар и е недовършен мандат, Борисов може да добави длъжността „кмет“ в своето СВ. През 2005 г., още преди появата на ГЕРБ, Борисов се яви на местните избори в София и спечели категорично.

Пожарникар – Трагедията в Хитрино ни напомни, че Борисов преди всичко друго е пожарникар. Детайлните обяснения и инструктажа на бившите си колеги разкрива и този от многобройните таланти на Борисов.

Бодигард – Над 1 млн. българи повериха съдбата си на Борисов на последните избори. Преди доста години обаче Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски са доверявали живота си на същият човек. Снимките на Борисов с тези две знакови фигури на българския политически живот продължават да са актуални и днес, а самият той твърди, че е изкарал „два университета“ при бившите първенци на държавата.

Главсек на МВР и генерал – кариерата на Борисов в обществения живот стартира именно като Главен секретар на МВР, когато бе възпроизведен и в генерал-лейтенант.

Каратист – Бойко Борисов е освен всичко друго и каратист. Притежател е на черен пояс 7-ми дан по карате.Според Цончо Колев, дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате, Борисов може да е получил черен колан за заслугите му като администратор, но не и като спортист.

Футболист – Освен премиер, кмет, генерал, главен секретар на МВР, каратист, пожарникар и бодигард, Бойко Борисов е избиран и за футболист на годината на България. При това през скорошната 2011 г. Все пак, в изблик на скромност, Борисов се отказва от признанието.

Тенисист – Бойко Борисов е редовен участник в тенис турнири. Заедно с партньора си на корта Янаки Янакиев, Борисов неведнъж се е хвалил със спечелени купи.

Щангист – Вдигал 145 килограма от лежанка. Така поне твърдят журналистки, които отдавна въздишат по бицепсите и опознават квадрицепсите на премиера. Дали е вярно едва ли можем да разберем.

Шахматист – „Който му падне на шах, все губи“. Непознатият детайл от многоликата личност на премиера ни разкрива една от най-верните му фенки в гилдията. Явно и тя му е паднала, и тя е загубила.

Парашутист – Президентът Радев може и да лети с изтребител, но Бойко Борисов е готов да лети и без него. Това разбрахме още през 2015 г., когато колесникът на правителствения самолет се повреди, а Борисов бе принуден да кръжи над София докато се отстрани повредата. Малко след издигането във въздуха премиерът усетил, че машината “не вози като самолет, а като развален самолет“.”Кръжим в тъмното над София, гледам долу Банкя, къщата ми, а нямам парашут“, сподели чувствата си тогава премиерът.

Художник – Когато не скача от самолет и не управлява държавата, Борисов рисува. Снимка на лидера на ГЕРБ от 2015 г., съвпаднала с откриването на „Българския Лувър“, предизвика голям интерес, а тогавашният културен министър Вежди Рашидов дори сравни началника си с Пикасо.

Китарист – през 2014 г. водещата на предаването „Нека говорят“ по bTV Жени Марчева склони Бойко Борисов да удари няколко акорда на китара. Свирил от юноша “бледен”… „Ако ми дадете и акордеон, и кларинет, пак ще ви посвиря“, похвали се Борисов. В този момент зрителите разбраха какво е загубила световната музикална сцена…

Ако дотук не сте разбрали, че сме най-щастливата нация на света, а премиерът ни може всичко, то не бихме могли да ви помогнем.

frognews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook