Алкохол, танцьорки и назидателна реч на Борисов тотално провалиха Европейска младежка конференция

April 23rd, 2018 | by gino
Алкохол, танцьорки и назидателна реч на Борисов тотално провалиха Европейска младежка конференция
горещи теми
0

“Европейска младежка конференция под патронажа на българското европредседателство остави горчив вкус” – статия с това заглавие излезе днес в изданието Euroactiv, която разказва за проведената миналата седмица конференция на Европейския младежки форум в НДК. Част от младежите участници в събитието са останали крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

Събитието се проведе в София между 17-ти и 19-ти април. Такива форуми се правят по време на всяко председателство от различните държави, като у нас организационната част бе поета от министерството на младежта и спорта. На тях се обсъждат бъдещето на младите в Европа и тяхното участие в изграждането на устойчивите младежки политки.

На събитието в НДК участие взеха премиерът Бойко Борисов, представители на ЕК, българското министерство на младежта и спорта, както и представители на ООН.

От какво се оплакват европейските младежи?

Лидерът на Европейския младежки форум Луис Алварадо започва своята реч и презентация с порицание към българските организатори. Според него това събитие е пример как не трябва да се правят нещата.

От думите му става ясно, че чуждестранните гости на конференцията е трябвало да си платят за самолетните билети и чак след това да им възстановят парите – нещо, което се случва за пръв път по техни думи.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook