Търговско изложение за вино и храни – „Винен Джулайфест 2017 ще се проведе от юни в Бургас

June 16th, 2017 | by gino
Търговско изложение за вино и храни –  „Винен Джулайфест 2017 ще се проведе от юни в Бургас
горещи теми
0

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България –  „Винен Джулайфест 2017“ за втора поредна година ще събере под един покрив компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни.

Изложението ще се състои в Експозиционен център Флора Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата. Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и „Морски братя“ , а набраните средства са пренадзначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина „Синчец“.

Търговското изложение „Винен Джулайфест 2017“ се организира от Инфо Маркет 2 000 и информационен сайт burgasdream.com с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара/ БРТК/. Виненото събитие е с вход свободен .

„Винен Джулайфест 2017“ ще даде възможност на посетителите   за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна. Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител.

Посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на „Винен Джулайфест 2017“  е насочен към туристите – български и чуждестранни.

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, ще бъдат популяризирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook