Търговци на горива протестират срещу монополите, а бореца срещу монополите Марешки запълва дупки

June 28th, 2018 | by gino
Търговци на горива протестират срещу монополите, а бореца срещу монополите Марешки запълва дупки
горещи теми
0

Търговци на горива от малки бензиностанции и дистрибутори протестираха три дни в София и дори стигнаха пред Народното събрание. Причината за недоволството, която ги събра е новия закон за горивата, който според думите им обслужва интересите на монополите. Недоволните заплашиха и с блокади на пътища и граници. Притесненията на независимите търговци и собствениците на малки бензиностанции са, че новият законопроект залага еднакви банкови гаранции и изисквания за капитал, без значение дали става въпрос за верига от стотици обекти или за фирма с една бензиностанция. Казано просто закона обслужва интересите на монополите.

След като стотици търговци и собственици на малки бензиностанции протестират логично е да се запитаме къде е най-големия борец срещу монополите – Веселин Марешки? Варненския бизнесмен беше във Варна и …… запълваше дупки по улиците!?!

Всички знаем как Марешки се заканваше на Веселин Златев и на Гриша Ганчев как ще ги унищожи. Именно заканите за справянето с монополите в бизнеса с горивата осигуриха на Марешки място в парламента – там където той трябваше вече да е повел борбата. Вместо обаче да се бори с монополите или най-малкото да подкрепи протестиращите, Марешки се крие във Варна! Когато Марешки е в парламента гласува заедно с ГЕРБ законите, които бетонират монопола.

Най-големият борец срещу монополите и кандидат за нов спасител се оказа най-обикновена патерица на управлението! 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook