Уникални горещи хидромасажни вани дебютират на туристическото изложение “За туризма от А до Я” 2019

April 20th, 2019 | by gino
Уникални горещи хидромасажни вани дебютират на туристическото изложение “За туризма от А до Я” 2019
горещи теми
0

Тази седмица започна традиционното туристическо изложение „За Туризма от А до Я” 2019! За седми пореден път изложението събра браншовици край морето, a eдни от най-интересните продукти представени на изложението са уникалните горещи хидромасажни вани на фирма Softub. Посетителите могат да разгледат различните модели и да се запознаят с техните предимства.

Softub е лидер в иновациите за портативен дизайн за горещи вани! Фирмата има инженерен екип, посветен на идеята да разработи най-енергийно-ефективната, удобна, достъпна и приятна СПА на пазара. На българския пазар официалният представител е СОФТЪБ България ЕООД. Тя предлага горещи хидромасажни вани за лечебен и релаксиращ масаж, препарати за висококачествена поддръжка на водата, специализирани мебели и аксесоари. Ваните са 100% произведени в САЩ (компоненти и сглобяване), използвани са десетки патенти за да се гарантира върховна релаксация на духа и тялото. Softub са без аналог в световен мащаб и гаранция за това е високото мнение на клиентите на компанията!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Разгледайте горещите хидромасажни вани на Softub и разберете колко точно са комфортни, защо са лесни за поддръжка, как са най- енергийно-ефективните в своя клас и още – за мобилността, удоволствието от живота, за ползите на тялото и ума от релаксиращия хидромасаж.
Специално професионалисти в хотелиерството ще открият съвършено нов продукт за България в областта на рекреацията, който е изключителен по редица показатели – атрактивност, поддръжка, удобство, стойност на инвестиция.

 

57972759_1332156393589145_842768936771518464_n

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook