Уникални подови настилки от естествен мрамор дебютират на изложението “За туризма от А до Я”

October 5th, 2019 | by gino
Уникални подови настилки от естествен мрамор дебютират на изложението “За туризма от А до Я”
горещи теми
0

Уникални подови настилки от естествен мрамор впечатляват посетителите на изложението “За туризма от А до Я”. Събитието се провежда в Експо център Флора Бургас и ще продължи до 6 октомври.

Красивите декоративни подови настилки DEKO di marmo са създадени от “Оргахим” като техния екип е работил за създаване на противохлъзгащите  свойства на настилката, а с това е разширил значително сферата на приложението й. „DEKO di marmo е подходяща както за интериора, така и за тротоари, алеи, велоалеи, зони около басейни и фонтани, подходи към гаражи и паркинг зони, СПА центрове, търговски помещения, изложбени зали и други. На изложението в Бургас, освен в красотата й, ще се убедите и във впечатляващите ù дрениращи и звукопоглъщащи свойства“, заявява Свилен Великов – бранд мениджър на DEKO Professional.

Посетителите на щанда на “Оргахим” могат да се запознаят и с останалите модерни и иновативни продукти в портфолиото на компанията, които са предназначени както за професионалисти в областта на строителството, така и за крайни клиенти.

varnahot.com

орг3

All-focus

All-focus

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook