“Успешната” акция на Гешев срещу наркопласьорите: Две години подготовка, а босовете избягаха!!!

August 12th, 2019 | by gino
“Успешната” акция на Гешев срещу наркопласьорите: Две години подготовка, а босовете избягаха!!!
градска инфраструктура
0

Единственият кандидат за главен прокурор Иван Гешев не спира с гръмките медийни изяви през последните седмици! В края на миналата седмица всички медии гръмнаха с последната “успешна” акция срещу наркоразпространението в страната. Естествено акцията е била ръководена от лично от Гешев, а пред медиите той сподели как цели две години са я подготвяли!

“Успехът” на акцията подготвяна цели две години обаче е доста спорен. Според Гешев са задържани цели 8 пласьора на наркотици и се издирват още 20 (двадесет!!!) лица, които са на по-високо ниво в криминалната групировка! Възниква въпроса защо след цели 2 години работа са задържани пласьорите, а не шефовете на престъпната организация?!? Дали престъпните босове са предупредени или прокуратурата и МВР са пълни некадърници??? И в двата случая акцията далеч не е успешна, а за провала и би трябвало да отговаря спецпрокурора Гешев. Това би станало в нормалните страни, но не и тук.

Видимите резултати от дейността на Иван Гешев досега са показни арести, разпространения на спорни “доказателства” в медиите, гръмки обвинения и необяснима пасивност в разследването на корупцията във висшите етажи на властта.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook