Утре от 11 ч. протест пред Министерски съвет: ПП”Възраждане” ще иска оставката на Борисов

March 6th, 2018 | by gino
Утре от 11 ч. протест пред Министерски съвет: ПП”Възраждане” ще иска оставката на Борисов
горещи теми
0

Утре на 7 март от 11 ч. пред Министерски съвет ПП”възраждане” начело с лидера си Костадин Костадинов свиква национален протест за оставка на Бойко Борисов и ГЕРБ, а също така и срещу мафията в енергетиката и репресиите над невинни граждани, защитаващи се от престъпниците.

Лидерът на ПП”Възраждане” Костадин Костадинов заяви пред varnahot.com , че искането на протестиращите е “оставка на правителството на Бойко Борисов, защото е некадърно, продажно, неефективно и не обслужва българските интереси!“. Партията “Възраждане” Костадин  Костадинов спечели 1,11% на последните парламентарни избори през 2017 г. и е единствената извънпарламентарна политическа партия с право на държавна субсидия. Това е и единствената партия в историята на България, която е дарила цялата си държавна субсидия.

Протестът на 7 март беше подкрепен и от бившия депутат от “Патриотичния фронт” Велизар Енчев. В профила си във facebook той твърди, че се очаква в София да пристигнат протестиращи от Пловдив, Враца, Перник и Благоевград.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook