Фекалното замърсяване във Варна – злоупотреба с 5 млн. евро европейски средства, но всичко е точно

June 17th, 2020 | by gino
Фекалното замърсяване във Варна – злоупотреба с 5 млн. евро европейски средства, но всичко е точно
градска инфраструктура
0

Фекалното замърсяване на варненския залив може да се вижда и от космоса, но е невидимо за родните институции, премиера, прокуратурата и голяма част от медиите. Разследване на журналиста от Дневник Спас Спасов показа, че неправилното полагане на тръбата, което е причина за аварията е било прието от 25 души. Т.е. тези хора умишлено са подписали документ с невярно съдържание, което си е престъпление. Тяхното действие доведе до огромно замърсяване на варненското езеро, до измирането на голямо количество риба и до реална опасност за здравето на варненци. Това ако не е организирана престъпна група, не знаем кое е…

Местната власт, инситуциите и мисирките обаче си заразят главата в пясъка и за тях ако няма отразяване на проблема, няма и проблем. Т.е. всичко е точно!

Кметът на Варна бил уведомен за проблема от половин година, но не знаел как да го съобщи на варненци, прокуратурата се занимава усилено с битовата престъпност по селата, а  главния прокурор лови дамаджани с нелегална ракия. Премиерът пък издебна сухото време да дойде във Варна да разходи Портних на задната седалка и да обяви, че най-големия проблем на Варна е …. пипсата на градска железница!?!

Премиерът Борисов дори се накара на българите, които отивали на почивка в Гърция, а не тук, където било … по-чисто и рибата ….по-прясна!?! Няма такъв цинизъм.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook