Фирмени коли с години тормозят варненци паркирайки на булевард “Сливница”! Община Варна и КАТ нехаят!

February 21st, 2018 | by gino
Фирмени коли с години тормозят варненци паркирайки на булевард “Сливница”! Община Варна и КАТ нехаят!
градска инфраструктура
0

“Колко време автомобилите на тази фирма трябва да тормозят варненци….или трябва да стане новина по медиите да се размърдат от КАТ?” – избухна гневен варненец в социалните мрежи. Поводът за това избухване е системния тормоз над варненци, прилаган от фирма паркираща служебните си автомобили направо на булевард “Сливница”.

Булевард “Сливница” е един от най-натоварените варненски артерии, а в района на редовно паркиралите коли системно стават тапи и трафикът буквално спира. От бърз и удобен булевард в този участък “Сливница” се е превърнала в тясна квартална уличка. Това положение е от години и нито Община Варна, нито КАТ взимат някакви мерки.

28059112_10215805093539949_778512963869189271_n

 

Обръщаме се към кмета на Варна г-н Иван Портних с молба да се разпореди съответните служби да се задействат и движението по булевард “Сливница” да се нормализира. Обръщаме внимание на кмета, че милионите инвестиции в инфраструктура нямат никакъв ефект, когато бездействието на местната власт води до такива нагли нарушения, възпрепятстващи нормалното функциониране на иначе новите и удобни булеварди.

снимки Павел Никитов, Фейсбук

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook