Харизанов: В момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения

January 10th, 2020 | by gino
Харизанов:  В момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения
градска инфраструктура
0

“Стана модерно хора да ходят да снимат празни язовири. Но в момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения.” – това заяви “анализатора-политолог” Георги Харизанов по повод масовите информации за празни язовири и за опасност от водни режими в страната.

Всъщност няма нищо изненадващо Харизанов да се опитва в всички възможни средства да омаловажи проблема с водата в Перник. Винаги, когато ГЕРБ или Борисов допуснат голям гаф или с действията или бездействията си причинят някаква криза Харизанов е дежурен по медии и се опитва да замазва нещата. Партньора по тенис на Бойко Борисов се издигна до шеф на Напоителни системи, а после дори до шеф на телевизия Евроком. Това всичко става въпреки богатото му криминално минало, осъдителни присъди и липсата на образование. Сега вече надянал модерни очила и с интелигентен вид Георги Харизнов вече е политолог и е “дежурен по медии” в защита на управлението.

Едно нещо е сигурно – видите ли самообявилия се за анализатор и политолог Харизанов по телевизиите, то значи ГЕРБ пак са оцапали гащите.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook