ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ ОКУПИРАХА СОФИЯ! ПРАВИТЕЛСТВОТО КЛЕКНА И ОТМЕНИ СКАНДАЛНИТЕ ПРОМЕНИ!

November 8th, 2015 | by gino
ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ ОКУПИРАХА СОФИЯ! ПРАВИТЕЛСТВОТО КЛЕКНА И ОТМЕНИ СКАНДАЛНИТЕ ПРОМЕНИ!
горещи теми
0

Няколко хиляди души се събраха на площад “Народно събрание” в 13.00 часа за национален протест на полицаите. Служителите на МВР блокираха изцяло движението по бул. “Цар Освободител”. Движението в центъра на София е блокирано. На протеста пред Народното събрание се очакват над 25 000 души – полицаи, служители в МВР и военни. Автобуси с полицаи от цялата страна са пристигнали в столицата. Към протеста на полицаите са се присъединили и техни колеги надзиратели, пожарникари, военни и дори служители от ДАНС.  Масовият протест стресна иначе стабилното правителство и то се събра на спешно съвещание.

Правителството клекна пред натиска на протестиращите полицаи и оттегля предлаганите промени в проектобюджета за догодина, които засягат служителите на МВР . Това обяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, но въпреки това протестът на служителите на МВР продължава.

28806_660_370

Демонстрацията се провежда на професионалния празник на полицията у нас. Към момента митингът протича спокойно и звучат патриотични песни. Протестиращите клекнаха на площада пред Народното събрание, за да отдадат почит на загиналите си колеги. Въпреки заявеното оттегляне на предложените промени протеста продължава! Varnahot.com ще продължава да следи събитията и да ви информира своевременно!

aa11

 

aa12

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook