Цветанов благодари на Патриотите за отказа им от 300лв минимална пенсия!

April 10th, 2017 | by vencio1980
Цветанов благодари на Патриотите за отказа им от 300лв минимална пенсия!
горещи теми
0

ГЕРБ са на път да се сближат максимално близо до Патриотите. Засега двете партии имат пълен консенсус в четири сектора – сигурност, енергетика, младежта и спорта и туризма , а предстои такова и за искането на Патриотите за минимална пенсия. Те започнаха преговорите с искане за 300 лв., но от ГЕРБ сметнаха, че това е невъзможно финансово. Според  ГЕРБ  здравият разум е надделял и патриотичната организация е разбрала невъзможността за постигане на такива нива на пенсиите.

Цветанов благодари на Патриотите заради конструктивния тон. Той е убеден, че до края на седмицата ще има резултати от преговорите, “които ще могат да бъдат оповестени и да дадат основата за 4-годишно управление”.

Това, което ще бъде записано в управленската програма, ще бъде изпълнявано от всички политически сили, които ще поставят подписите си под нея, каза Цветанов. Това, което не е разписано в програмата, ще бъде гласувано в парламента според разбиранията на двете политически формации.

Интересно как Цветанов мисли да изпълнява програмата на ГЕРБ (която беше насочена само към повишаване на доходите ), след като първото което направиха е отказ от това да гарантират минимален доход от 150 евро на един пенсионер.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook