ЦВЕТАНОВ: ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В СТРАНАТА Е ВИНОВНА БСП !

July 23rd, 2018 | by vencio1980
ЦВЕТАНОВ: ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В СТРАНАТА Е ВИНОВНА БСП !
горещи теми
0

Цветан Цветанов нападна лидерката на БСП Корнелия Нинова. В сутрешния блок на Нова ТВ, Цветанов упрекна Нинова, че си е послужила с неистини по темата за разпространението на чума по животните в Странджанско като е твърдяла, че заповедите за евтаназия са издадени без да се взимат проби и без да има потвърдени резултати за заболяването, а след като експертите са представили доказателства за обратното, не се е извинила. В цялостното напрежение (в страната) допринася политиката или организационната работа на БСП.

Цветанов обвини БСП, че е била организатор на хибридна атака срещу ГЕРБ по време на изборите за президент през 2016 г. и продължава това сега с признанието на депутата от БСП Елена Йончева, че участва в разследване за компроментиране на премиера. “До този момент само сме предполагали, че БСП стои зад този сценарий, но Йончева не можа да даде смислено обяснение за бизнеса си с Цвтан Василев, изпуска нервите си човек”, каза Цветанов по повод думите на Йончева, която е журналист по професия, че прави разследване за това, че премиерът Бойко Борисов притежава къща в Барселона – сюжет, внушаван от анонимни видеоклипове в интернет.

Цветанов, подобно на Борисов пеят една и съща песен. Всеки един опит за гражданска позиция, която е в опозиция на централната влас са определяни ” като опит да се разклати стабилността на управлението” . През няколко дена се подхвърля и тезата за сценарий срещу правителството, като официалното заглавие понякога е обвито с гръмкото ” сценарий срещу политиката на правителството в борбата му срещу организираната престъпност ” ……т.е който е срещу правителството е с организираната престъпност !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook