Цветанов: На изборите ще спечелим над един милион гласа! След изборите ГЕРБ ще се коалира … с Марешки

January 22nd, 2017 | by gino
Цветанов: На изборите ще спечелим над един милион гласа! След изборите ГЕРБ ще се коалира … с Марешки
горещи теми
0

Броени часове преди новият президент Румен Радев да встъпи в длъжност ГЕРБ проведе Национална среща на партията, на която бяха събрани представителите на структурите по райони, кметове и министри и лидерът на партията Бойко Борисов.

Пред събралите се представители на ГЕРБ, Цветан Цветанов представи резултатите на ГЕРБ на предишните избори и обяви, че за да спечели партията парламентарните избори и да бъде първа политическа сила – тази пролет – трябва да събере 1 милион гласа. За целта кметовете и всички представители на местната власт трябва да се срещат лице в лице с хората – нещо досега напълно немеслимо и невъзможно за кметовете на ГЕРБ! Другата важна тема разисквана на срещата е съставянето на правителство след изборите. Тъй като според Цветан Цветанов няма съмнение, че ГЕРБ ще правят правителство, то изключително важно е с КОГО ще се коалира партията.

Освен със сегашните си политически партньори ГЕРБ реши, че ще се коалира с … Марешки! За това са гласували 45% от делегатите на националната среща.

За да повдигне духа на присъстващите Цветан Цветанов не пропусна да представи на екрана премиера Бойко Борисов на фона на останалите европейски премиери Дейвъд Камерън на Англия и Матео Ренци на Италия, които също подали оставки при политическите трусове в страната им.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook