Цветанов не се явил в бТВ да коментира посещението на Борисов в Русия. Предателство?

May 31st, 2018 | by gino
Цветанов не се явил в бТВ да коментира посещението на Борисов в Русия. Предателство?
горещи теми
0
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не се явил в сутрешния блок на бТВ в четвъртък. Той трябвало да коментира посещението на премиера Бойко Борисов в Русия и срещите му с Владимир Путин и Дмитрий Медведев.

Това съобщиха за Фрог нюз служители на телевизията. Шефът на парламентарната група на управляващата партия се обадил рано сутринта и заявил, че се отказва от участие. Настъпило объркване, защото всичко било планирано. Тогава от екипа звъннали на Мартин Димитров и го помолили да „спаси положението“. Той обаче отказал вежливо да действа „на пожар“.

Борисов се върна преждевременно от Москва, където трябваше да е на двудневно посещение. Неочаквано българският премиер си тръгна скоропостижно от Москва без никакво обяснение. Руската страна също не коментира странната ситуация. Според протокола, в сряда вечерта е трябвало да има официална вечеря. Не е ясно дали решението за прекратяване на посещението е на Борисов или на Кремъл.

За първи път Цветанов отказва да похвали своя лидер. Най-вероятно това е станало, защото той е против сближаването с Русия и Путин, за сметка на САЩ и Германия. Дори се смята, че той залага на тази позиция, когато в бъдеще структури на ГЕРБ се обявят срещу Борисов.

frognews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook