Цветанов: Петър Христов не бил близък с властта?!?

January 14th, 2018 | by gino
Цветанов: Петър Христов не бил близък с властта?!?
горещи теми
0

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отрече да е бил приятел с убития бизнесмен Петър Христов. По думите му било политическа спекулация да се твърди, че разстреляният 49-годишен мъж е бил близък до властта. 

Шефът на депутатите от ГЕРБ уточни, че с Христов се познава покрай публични прояви във Велико Търново. Не сме били лични приятели, познавахме се. Той беше близък до всички, които искаха да се развиват в България, каза още Цветан Цветанов.

По думите му, давайки информация за „Наглите”, Христов всъщност е изпълнил гражданския си дълг. „Споделена е определена чувствителна информация, която е допринесла за разкриването на тежки престъпления в България. Във времето той е бил един от истинските радетели за синята идея и за това, че СДС и демокрацията винаги са били приоритет за него”, допълни Цветанов. Симпатизирал е на партията ни, каза още Цветанов за спонсора на ГЕРБ във Велико Търново Петър Хрстов. Според него Петър Христов не е имал политически амбиции.

3-Petar-Hristov-2-nk2qsnr6jught5ifhu79i3rxwr0vjp0t0ugv696eio

Уж непознатия за властта Петър Христов на снимки с Цветан Цветанов, Бойко Борисов, Красен Кралев, Росен Плевнелиев и Йорданка Фандъкова.

offnews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook