Цветанов: Търговския регистър се е сринал поради … саботаж от управлението на БСП от 2007 година

August 21st, 2018 | by gino
Цветанов: Търговския регистър се е сринал поради … саботаж от управлението на БСП от 2007 година
горещи теми
0

Последните години страната се тресе от десетки скандали. Студенти купуваха кремиковци, 4 милиарда изчезнаха от КТБ, Гинки купуваха ЧЕЗ, Тинейджъри купуваха Дипломатическия клуб, Пеевски забогатя съвсем честно, МВР си купи каски за по 1000лв, фризьорки надграждаха Търговския регистър, манекенки получиха къщи в Барселона, олигарси им опрощаваха милиони и още много и много други неща.

Естесвено всеки от нас знае, че в никакъв случай и никога вината не е в ГЕРБ или не дай си боже в Бойко Борисов! За скандалите и провалите през последните 10 години от управлението на Борисов виновни се оказаваха БСП, гадовете, Орешарски, мафията, комунистите, Костов, Путин, Сорос, времето и дори марсианците.

Затова ние с трепет очаквахме КОЙ ще бъде виновен този път за срива на Търгоския регистър. Днес 10 дена след началото на проблема от трибуната на Народното събрание Цветанов най-сетне назова виновника:  управлението на БСП от 2007 година. През тази година фирмата Лирекс за пръв път е спечелила обществена поръчка в МВР. Сега няма да гадаем каква точно в връзката на поръчка на МВР от преди 11 години със сегашната ситуация с търговския регистър. Щом Цветанов казва така – значи е вярно.

Сега чакаме да разберем кой ще го отнесе за фалита на ЗК Олимпик. Според запознати виновник ще се окаже я Костов, я Виденов. От изказване на премиера Борисов разбрахме защо и строителството на магистрали се бави. Виновен се оказа Хан Аспарух, защото избрал тук да бъде България, а релефа бил кофти за строеж на магистрали.

pic_1083_bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook