Цветан Цветанов: Бунтът в Харманли е предизборна провокация?!?

November 26th, 2016 | by gino
Цветан Цветанов: Бунтът в Харманли е предизборна провокация?!?
горещи теми
0

Бунтът на бежанците в лагера в Харманли – провокиран, резултат от политически послания на партии, предизборен. Така Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ, коментира събитията в лагера за настаняване и събитията, довели до напрежението.

Според напълно неадекватния Цветанов радикални групи са биели мирните и беззащитни мигранти и заради това сега те не излизат сами от центъра, а на групи от по 10-15 души, за да се пазят?!?

“Има провокатори на тези сблъсъци, това са хора, които присъстват. Има политически послания на партии, които провокират и изразяват инициативност – да си направят шествие и това радикализира местните”, коментира той. Според него напрежението има отношение и към предстоящия предсрочен парламентарен вот и направи паралел с бунтовете в Катуница през 2011 г. и лидери на протести, които са били в общинските листи за изборите. В навечерието на кампанията за президентските избори пък е имало кампания и протести срещу бежанците в столичния кв „Овча купел”, продължи с примерите Цветанов пред bTV.

Според Цветанов ако някой хвърля камъни, тръби и бутилки към полицията, троши държавно имущество и гори националния флаг, то той не е виновен! Напротив – той е жертва на политическа провокация??? Колко трябва да си луд, побъркан или неадекватен да твърдиш такива глупотевини???

miting

 

Наглите афганистанци не им дреме изобщо за някакви си избори у нас след няколко месеца. Те виждат, че държава няма и си правят каквото искат. При най-малкият повод да бъдат ограничени те палят, разбиват и бият. Това племе живеещо в средновековието не може да бъде интегрирано и това всеки нормален човек го знае. Въпросът сега е дали ще защитим нашия начин на живот или ще ги оставим да безчинстват! Защото ако сега не ги спрем, то те ще се развихрят, ще поискат не само да им се чистят стаите, както сега ами ще поискат и домът ни и жените и дъщерите ни… Тогава пак ли ще бъдем толерасти???

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook