Цветан Цветанов: Управляваме Варна така, както очакват варненци

November 25th, 2018 | by gino
Цветан Цветанов: Управляваме Варна така, както очакват варненци
градска инфраструктура
0

Мисля, че нямаме никакви основания да казваме, че Иван Портних не се справя с поставените му задачи и обещанията , които са дадени към избирателите във Варна. Варна убеден съм , че до година, две ще изглежда съвсем различно и много по-привлекателно място за живеене.
А и ние показахме , че можем да управляваме Варна по начин по който можем да отговорим действително на очаквванията не само на варненци, но и на всички гости, които избират Варна за предпочитана дестинация.” това бяха думите на Цветан Цветанов пред Радио Варна. 

Явно Цветан Цветанов, кмета Портних и изобщо ГЕРБ живеят в някаква паралелна реалност. Не знам как Цветанов е успял да разбере, че очакванията на варненци е да живеят, да се опитват да се придвижват и да работят в един буквално обсаден от години град. Но явно това са очакванията и на гостите на града, които имат уникалните преживявания на градски офроуд.

Без да сме големи пророци ние от varnahot.com още от сега предсказваме, че догодина съвсем случайно точно преди изборите по неведоми и незнайни причини всички ремонти ще приключат изведнъж. Дотогава обаче Варна ще е блокирана, ремонтите ще се проточат и ще се изчаква “правилния” момент. Естествено това няма нищо общо с изборите! Както каза Цветан Цветанов те следват очакванията на варненци!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook