ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ЗА ПО-ВИСОКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ : СТИГА ПОПУЛИЗЪМ

April 2nd, 2020 | by vencio1980
ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ЗА ПО-ВИСОКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ : СТИГА ПОПУЛИЗЪМ
горещи теми
0

Според председателя на НС Цвета Караянчева замразяването на заплатите на народните представители било популизъм и в  момента никой нямал нужда от това. Цветя Караянчева отговори на въпрос на Антон Хекимян дали това увеличение не може да ср стопира в този тежък момент.

Според г-жа ”Пекин” заплатите на народните представители се актуализирали на три месеца, съобразно нивото на средната заплата в България. Логиката на Караянчева е ,че ако заплатите сега се замразят, то след три месеца ,когато отново трябва да се преразглеждат е ,че нивото им щяло да бъде по-ниско от настоящата ситуация . Караянчева визира очакваното понижение на средната заплата , следователно и това на депутатите.

Логиката на г-жа Караянчева, обаче я няма. Хекимян не я пита за замразяване на заплатите им , а за замразяване на УВЕЛИЧЕНИЕТО. Явно г-жа Караянчева за пореден път не разбра естеството на въпроса. Разбрахме ,че е слаба с географията и правописа ,но тази жена има проблем и с логичното мислене и осъзнаване на въпросите зададени към нея.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook