ЦЕНЗУРА!!! бТВ спря “Шоуто на Слави”

March 27th, 2017 | by gino
ЦЕНЗУРА!!! бТВ спря “Шоуто на Слави”
горещи теми
0
ЦЕНЗУРА! бТВ спря излъчването на “Шоуто на Слави” тази вечер.
Предаванията се записват предварително, но от телевизията са преценили, че “Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за тв съдържание на неутрална и обективна телевизия като бТВ, която не толерира едностранно представяне на програмите си”.

Този надпис тръгна по екраните на бТВ в началото на предаването тази вечер, като в момента се излъчва старо предаване. По-рано днес шоуменът припомни своя ултиматум към депутатите от бъдещото 44-о Народно събрание, който отправи и по-рано преди изборите. Той настоява до две седмици след конституирането на парламента да бъдат приети промените в изборното законодателство, утвърдени с решенията от референдума от ноември м.г., който се проведе заедно с президентските избори и бе иницииран от “Шоуто на Слави”. На тях избирателите подкрепиха трите въпроса – за мажоритарен вот в два тура, за задължително гласуване и за намаляване на субсидиите за партиите. Ако искането на шоумена не бъде спазено, той се закани да излезе пред сградата на НС, за да “отвоюва” правата си.
Припомняме, че по традиция в понеделник вечер в шоуто е актьорска вечер със скечове на актьори.  Не става ясно обаче какво е съдържанието на предаването, което телевизията смята за несъответстващо на стандартите. Нито в сайта на бТВ, нито в сайта на шоуто има информация по темата.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook