Шефът на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев: Делян Пеевски е чист като сълза

September 30th, 2018 | by gino
Шефът на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев: Делян Пеевски е чист като сълза
горещи теми
0

“Няма нищо незаконно при Делян Пеевски”. Това заяви председателят на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев. Според него няма нищо съмнително в това как Пеевски от собственик на стар Опел и 1500 лв влог само за 2 години да декларира активи за над 80 милиона лева!

Шефът на комисията той пожела веднъж завинаги този разговор да приключи. „Имахме сигнал срещу Пеевски и извършихме една обстойна проверка, но излезе, че не сме го проверявали”, отговори Георгиев на въпрос на журналист. По думите на Георгиев обемът работа, който КПКОНПИ са свършили, е огромен и никъде не са открити доказателства за незаконна дейност. „Мога да изляза с лицето си и да кажа, че няма нито един ред за нещо незаконно. Видно е от всички документи. Това проверявано лице е един от най-големите данъкоплатци в държавата”, категоричен е Георгиев. Въпросът за проверката на Делян Пеевски за пореден път му се задава, въпреки че проверката приключи преди няколко месеца: „Вероятно това не се харесва на някой и ни изкарват, че не сме си свършили работата. Няма нищо незаконно за него в огромната проверка и обем от документи, които сме анализирали. Не виждам какво повече мога да кажа по този казус”, допълни още Георгиев.

За държавата ни Дилян Пеевски е чист като сълза! За нормалните хора остават два варианта: Да сменят управлението или направо държавата!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook