Ще има ли дебат за Варна между Иван Портних и Костадин Костадинов?

October 29th, 2019 | by gino
Ще има ли дебат за Варна между Иван Портних и Костадин Костадинов?
градска инфраструктура
0

Остават само 5 дни до решителния вот на варненци, който ще определи кой да бъде кмет на Варна. За поста излизат на балотаж досегашния кмет Иван Портних и лидера на партия Възраждане – Костадин Костадинов. На първия тур на местните избори варненци поставиха рекорд по слаба активност – само 30% от имащите право на глас отидоха до урните. В интерес на истината и двамата кандидати апелират към варненци да бъдат по-активни и да отидат на гласуват.

Ние сме убедени, че един открит дебат между Иван Портних и Костадин Костадинов само ще бъде от полза за варненци. Така те ще могат да се запознаят както с идеите на двамата опоненти, както и да ги преценят като личности.

Ние от varnahot.com призоваваме Иван Портних и Костадин Костадинов да организират публичен дебат по проблемите на Варна. Нека двамата се изправят с открито лице един срещу друг и срещу варненци и ни убедят, че са достойни за нашето доверие.

Надяваме се г-н Портних този път да няма неотложни срещи с премиера Борисов. Всъщност най-важния ангажимент в момента и на двамата би трябвало  да бъде да спечелят доверието на варненци, а това няма как да стане ако някой се крие.

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook