Ще се самосвали ли тази вечер Бойко Борисов, за да се завърне после пак като спасител?

October 14th, 2016 | by gino
Ще се самосвали ли тази вечер Бойко Борисов, за да се завърне после пак като спасител?
горещи теми
0

Съвсем изненадващо тази вечер и в необичаен час – 17.30 ч., Бойко Борисов събира министрите от кабинета на извънредно заседание. Не се знае защо се свиква извънредното заседание, но по-рано днес Борисов се разсърди на депутатите от Реформаторския блок заради обвиненията им към ГЕРБ заради новите изборни правила. Отново обидения Борисов заплаши с преформатиране на правителството и направо с оставка. “Търпението ми се е изчерпало. Групата иска да преформатирам правителството. Или реформаторите ще дойдат и ще се държат като управляваща партия, или довиждане. С кое ние заслужаваме да ни бият всеки ден по главата, че нещо нередно правим“, каза премиерът по време на брифинг в парламента.

За пореден път Борисов се държи като лъжливото овчарче и плаши с оставка, като че ли без него би дошъл края на света. Явно обаче точно това си мисли нашия премиер, защото при най-малкия натиск от една или друга страна той тръгва като разсърдено дете да заплашва с оставка. Ние от varnahot.com наскоро прогнозирахме този ход на Борисов. След като потайно пред ЕС той предложи бежанците да се събират у нас, след като тегли около 20 милиарда заеми и след провал и в еврофинансирането последствията за него биха били катастрофални. Изходът е измислен повод за сърдене, оставка и след година след добре финансирани “спонтанни” протести – връщане като спасител.

Веднъж този номер мина без проблем. Действията на Борисов сега дават повод да се предполага, че планът отново е същият. Но докато Борисов си прави тънки партийни сметки, то всичко се пише на сметката на опосканата ни държавица. Това обаче явно не интересува никого. Да се надяваме благоразумието да надделее и правителството и парламента да си поемат отговорността и да започнат да работят за България.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook