ВИК И МУТРИТЕ ОТ ХИДРОСТРОЙ ДЪРЖАТ ВТОРИ ДЕН ХИЛЯДИ ВАРНЕНЦИ БЕЗ ВОДА !

December 13th, 2018 | by vencio1980
ВИК И МУТРИТЕ ОТ ХИДРОСТРОЙ ДЪРЖАТ ВТОРИ ДЕН ХИЛЯДИ ВАРНЕНЦИ БЕЗ ВОДА !
горещи теми
0

Порочната симбиоза между мутрите от Хидрострой и Община Варна продължава с пълна сила. Властта във Варна е в ръцете на олигархията, амнистирана от избирането на нейния политически гарант (лицето посочено от ГЕРБ за кмет )  и охранена с парите от еврофондове и обществени поръчки за милиони. Тези обществени поръчки,които от много време потъват основно само в една фирма.

Същата тази фирма сега пък правила  ремонт по главен водопровод . Вече втори ден половин Варна е без вода, заради некадърната работа на мутрите от Хидрострой, неможещи да заварят една тръба .Местата без вода са районът, заключен между булевардите “Христо Ботев”; “Мария Луиза”; “Осми приморски полк”; “Цар Освободител”; “Приморски” и ул.”Девня”; част от Морската градина; районът около ф-ка “Христо Ботев”; кв.”Аспарухово”; кв.”Галата”; с.”Звездица”; Островна зона под Аспарухов мост; местностите Лазур; Зеленика и Боровец.Очакванията са и утре да няма такава на горепосочените места, въпреки съобщението на ВИК за обратното. Освен това се очаква и спирането и в кварталите Левски и Чайка

Наглостта на мутрите от Хидрострой няма край, а тази на шефа на общинското дружество ВИК Варна също. Днес Валентин Вълканов взе да защитава мутренската фирма, като я оправда колко сложен ремонт правила и колко трудни били заварките на водопровода.Явно чиновника не разбира опасностите  от зарази и болести, които могат да възникнат.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook