ВИТАЛИЙ КЛИЧКО ЩЕ СЕ БИЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ПРИ ВОЙНА С РУСИЯ

January 19th, 2022 | by Христо Асенов
ВИТАЛИЙ КЛИЧКО ЩЕ СЕ БИЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ПРИ ВОЙНА С РУСИЯ
Без категория
0
  • От няколко месеца напрежението между Киев и Москва ескалира. Редица западни анализатори и служби предупредиха, че се готви нахлуване в Украйна, което ще е много лошо и за България поради близостта на конфликта.
  • Кмета на Киев, Виталий Кличко заяви:

“Нашата източна съседка не е доволна от решението ни да станем част от европейското семейство. Не искаме да се връщаме в СССР. Бяхме в СССР и виждаме бъдещето си като част от европейско семейство

Г-н Путин не е съгласен с това. Те имат идея да възстановят Съветския съюз, но ние не искаме да се връщаме в СССР. Ние виждаме бъдещето си като свободна демократична държава.

Като бивш офицер прекарах много време в армията. Като бивш войник съм готов да защитавам страната си, да защитавам независимостта и териториалната цялост на Украйна.

Ще се бия ли във война срещу Русия ? Да, разбира се. Ще се бия на преден план”

  • Украйна, като пост съветска република е с население от 44 милиона. Военния конфликт в Донецк и Луганск взе хиляди жертви и държавата вече има опит. При евентуален конфликт или конвенционална война, при мобилизация на Украйна кръвопролитието ще е толкова голямо, че Руската федерация не може да си го позволи. Допълнително ЕС и САЩ категорично заплашиха със сериозни санкции.
  • Извода е, че след като фамилия Кличко, които са със статута на национални герои – категорично застава на фронта, войната става неизгодна за Русия. Ще има дрънкане на оръжие, но не и кръвопролитие. Евро-атлантическия път на Украйна няма да бъде нарушен.
  • в той день, коли закiнчиться вiйна

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook