”Грандиозен ремонт на Тича” предвижда смяна на 2000 седалки!

September 20th, 2015 | by vencio1980
”Грандиозен ремонт на Тича” предвижда смяна на 2000 седалки!
горещи теми
0

Ремонтът на ”Тича” започна преди няколко дни с демонтиране на седалките в Сектор А. Те ще бъдат заменени с нови и по-модерни.Предвижда се смяната на 2000 седалки. То и в последните години трудно се събират повече от 2000 души на ”Тича”,които така или иначе си ходят каквито и да са условията на т.н ”стадион”. Това са крайните и луди фенове на Черно Море,които ще отидат на мач дори и да няма седалки. Ами другите фенове, които отдавна са спряли да посещават ”Тича” поради нелицеприятният му вид. За тях няма ли седалки? Или от ръководството на клуба им стига средна посещаемост по 2000 души?

ticha8

Седалките на ”Тича” ще бъдат подменени, но само за най-върлите фенове на Морето.Другите ще са си пак на старите.

Вторият етап на обновяването на “Тича” ще включва подмяна на тревното покритие, което от доста време е в ужасно състояние и особено през зимата става изключително трудно за практикуване на футбол.

На по-късен етап се предвижда да се сложи и осветление, а финансирането на реконструкцията вече е осигурено от Държавата с 1 млн.лева.

Наистина ”грандиозен” ремонт,който правилно е разделен на няколко етапа заради изключително многото работа да се сменят 2000 седалки и да се смени тревата. Имам усещането,че след края на ремонта клубният стадион ще прилича на Амстердам Арена. Едни етапи на ремонта и едни срокове с години, които ти създават усещането за нещо огромно и сложно. А то какво било -2000 седалки и на ”по-късен етап ” другото.

А някой да е помислил за тоалетните на ”Тича”,които изглеждат така:

ticha1

2000 нови и евтини седалки няма да върнат публиката на ”Тича”, но поне ще са акт на уважение към онези най- заклети фенове на Морето! За повече фенове, ПФК Черно Море ще мисли ако има серизоно съоръжение. Съоръжение с осветление,седалки за всички ,козирка,паркинг ,тоалетни и всичко друго за един модерен европейски стадион . До тогава по 2000 фена за които само има седалки и козирка!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook