КАРБОВ !? НАМЕРИ ЛИ ПАРИ ЗА СТАДИОН ВАРНА?

October 24th, 2016 | by vencio1980
КАРБОВ !? НАМЕРИ ЛИ ПАРИ ЗА СТАДИОН ВАРНА?
градска инфраструктура
0

Представителят на Община Варна в дружеството “Спортен комплекс Варна” АД – Димитър Карбов си дава някакви пресконференцийки през няколко месеца, на които тихичко споменава,че за довършването на стадион Варна  са необходими допълнителни средства. На сбирките, на които са поканени ”точните журналисти” уж се представят някакви големи доклади от неговата работа, споменават се приблизителни суми необходими за довършването на стадиона.

На 27.6.2016  Карбов заяви високопарно : “За нас е важно да има пълна прозрачност по темата. В годините в публичното пространство се наслагва тезата, че има някакво задкулисие в строежа на стадион “Варна”. Запознах се детайлно с всички действия до този момент и с радост мога да заявя, че сме в заключителната фаза на изпълнението на това спортно съоръжение, което е изключително важно не само за Варна, но и в национален мащаб”  Преди няколко дни пък чухме същото ,с леки допълнения ” Правят се разчети за това колко средства ще са необходими за следващия етап и се търсят инвеститори за това ”

1. Човекът говори за ”ПРОЗРАЧНОСТ” , а не е споменал никаква конкретика около събраните и изразходваните средства за строителството на стадиона ! Да му имам прозрачността!

2. Ако строителството на паркинга на стадиона  е  неговата ” ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ФАЗА ” , то тежко и горко на всички Варненци, които си мечтаят да гледат футбол на модерно съоръжение.

3. Правили се разчети ”КОЛКО ЩЯЛ ДА СТРУВА СТАДИОНА” :) . Карбов , докога ще ги правиш тези разчети ? До сега какво прави? За какво си на тази длъжност? Имаш ли компетентността за такива количествени сметки ? Ако не ,освободи веднага длъжността!

4. Карбов търсил ”ИНВЕСТИТОРИ” :) И как по-точно ги търсиш бе Карбов ? Къде ? С кой конкретно си говорил? Представи отчет за това какво и с кой си говорил ? Ти си на избираема длъжност и дължиш отговор на всички нас.В твоите ръце са общински имоти и пари. Как така се разпореждаш с тях , без да дадеш отговор на обществото?

Тук изниква и още нещо! Ако Карбов намери т.н “ИНВЕСТИТОРИ” , те няма ли да поискат някакъв дял от бъдещия стадион? Това за сметка на кой ще е на 35% -а на Общината или на 65%-а на Химимпорт?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook