ЛИЛЯНА ПАВЛОВА:ВТОРИ СМЕ В ЕВРОПА ПО БВП И С НАЙ-НИСКА БЕЗРАБОТИЦА!

February 23rd, 2017 | by vencio1980
ЛИЛЯНА ПАВЛОВА:ВТОРИ СМЕ В ЕВРОПА ПО БВП И С НАЙ-НИСКА БЕЗРАБОТИЦА!
горещи теми
0

Лиляна Павлова е сложила  розовите очила. Бившата министърка със сериозното наднормено тегло определи България като оазиса на Европа.  „За две години сме постигнали много – втори сме в Европа по показатели като ръст на Брутния вътрешен продукт, имаме най-ниската безработица. Откакто имаме служебен кабинет, само за един месец показателите рязко спадат. За нас е важно да има стабилност и икономически растеж чрез реални политики, а не с лъжи и празни обещания”, подчерта Лилито. Тя определи като узурпиране на властта масовите чистки във втория ешелон, с които БСП и НДСВ се опитват да влязат през задния вход на управлението.

„Докладът на кабинета Герджиков доказва, че основна цел бе да се сервират удобни тези за БСП. В обществото успя да се насади усещане, че правителството с премиер Бойко Борисов има системни грешки в управлението си. Това се оказа невярно. Докладът доказа, че ГЕРБ са управлявали честно, открито и почтено”

Според Лилито, срещу ГЕРБ се водило тежка компроматна война с много пропаганда и опорни точки. Според нея , служебният кабинет се държал като патерица на БСП

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook